Click2pay er en annen populær e-wallet som i stor grad benyttes av gamblere på nett. Du kan gjøre et innskudd, uttak og overføre direkte til din kasinokonto raskt og effektivt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på www.click2pay.com ved å fylle inn din informasjon som inkluderer dine bankdetaljer samt et gyldig telefonnummer. En representant vil deretter ringe deg for å bekrefte den informasjonen du har registrert. Selv om det kan forsinke prosessen, er det likevel for din egen beskyttelse.

Når din Click2Pay konto er blitt aktivert, trenger du ikke å fylle på din Click2Pay konto umiddelbart, som kan være tilfelle med flere andre e-wallets. Kreditt- eller debetkortdetaljene du har gitt, vil bli registrert hos Click2Pay og betalinger vil gå rett igjennom, som om du skulle ha betalt med et kreditt- eller debetkort, men med en forskjell på at deltagende selger ikke har tilgang til dine opplysningene. Når du åpner kontoen din, vil du bli tildelt en “Star Rating” som bestemmer din høyeste brukergrense over en ukentlig periode. Denne vil alltid starte lavt men vil øke etter hvert som du begynner å bruke din Click2Pay konto. Ulempen her er at det vil være en kredittsjekk, så du må være en kredittkort-bruker for at du skal kunne benytte deg av Click2Pay.

Click2Pay benytter seg av den seneste krypteringsteknologien, nyskapende svindeldeteksjon og forebyggende prosedyrer for å oppnå et meget høyt sikkerhetsnivå. Dine personlige detaljer vil aldri bli delt med en tredjepart.

Du vil alltid ha tilgang til din konto over nettet og kan se betalinger, kontoutskrifter og administrere dine personlige detaljer – kunder kan ta kontakt med deres kundeservice til enhver tid.