EcoCard ble opprettet i 1999 og er ofte brukt på mange nettsider som også inkluderer gambling-sider. EcoCard Limited er basert i Europa og er en del av en finansiell gruppe som driver pengebehandlings systemer som håndterer hundretusener av transaksjoner daglig. EcoCard er virkelig enkel å bruke: Det er et forhåndsbetalt kort, som kan krediteres via et kredittkort og bankkonto gjennom internasjonale og lokale betalingsmetoder. De opererer i mer enn 25 land.

I motsetning til mange andre e-wallets, krever bruk av et EcoCard ingen registrerings eller medlemsavgift. Når du oppretter din konto er registreringen eller medlemskapet gratis. Når du registrerer deg må du fylle inn et skjema som krever en gyldig e-postadresse, passord og at du velger valuta. Noen få minutter senere får du en e-post som viser deg ditt EcoCard nummer og bruker-ID.

Å gjøre et innskudd til ditt EcoCard kort, er også en simpel prosess. Du logger deg inn på din EcoCard konto, og ser igjennom innskuddssiden. Her vil du bli gitt en liste over banker og detaljer om deres fremgangsmåter for innskudd. Herifra kan du også skrive ut en innskuddsbestilling som du kan bruke i banken din for å kreditere penger til ditt EcoCard kort. Noen transaksjonsavgifter kan inngå, avhenging av bankens retningslinjer vedrørende disse typer transaksjoner.

Når det kommer til uttak av pengene dine, har du 2 valg: du kan be om en bankoverføring tilbake som tar rundt 48 timer, men du må ut med $10 for hver transaksjon. Om du er en bruker fra Italia eller England kan du også be om en sjekk som vil medføre en kostnad på $25.

I tillegg har EcoCard en flott nettbank-oppsett, med balanseinfo som oppdateres fortløpende og sporing av tidligere transaksjoner.

Ecocard